Commune · Nature

Cebus brunneus

Espèce de primates

Texte en anglais

The brown weeper capuchin (Cebus brunneus) or Venezuelan brown capuchin is a species of gracile capuchin monkey endemic to Venezuela, although some sources also consider it to occur on Trinidad.

Sur Wikipédia

Texte en anglais Pas encore d'article dans ta langue : extrait en anglais.

The brown weeper capuchin (Cebus brunneus) or Venezuelan brown capuchin is a species of gracile capuchin monkey endemic to Venezuela, although some sources also consider it to occur on Trinidad.

Texte : Wikipédia en anglais, CC BY-SA 4.0. · Image : Naomivaldez15 (CC BY-SA 3.0) ·

Ouvrir

Touche pour fermer

Confirmation