Comum · Natureza
Cebus brunneus
Species of primate
The brown weeper capuchin (Cebus brunneus) or Venezuelan brown capuchin is a species of gracile capuchin monkey endemic to Venezuela, although some sources also consider it to occur on Trinidad.
Na Wikipédia
Texto em inglês Ainda não há artigo no seu idioma: trecho em inglês.
The brown weeper capuchin (Cebus brunneus) or Venezuelan brown capuchin is a species of gracile capuchin monkey endemic to Venezuela, although some sources also consider it to occur on Trinidad.
Texto: Wikipédia em inglês, CC BY-SA 4.0. · Imagem: Naomivaldez15 (CC BY-SA 3.0) ·